Flätor är kul!

mest virkat: Stickad halskrage / fuskpolo

Nov 08, 2012 · På jobbet agerar jag numer som virkinstruktör, vilket är kul. Jag förälskad i flätmönster. men eftersom jag har svårt att förstå stickmönster så har jag aldrig gett mig på flätor. Är det svårt att sicka flätmönster? Svara Radera. Svar. mest virkat 30 november 2012 14:10.

LÖSHÅR OCH UTBAKADE FLÄTA : FAIL – YouTube

Oct 02, 2016 · Alltså jag är på väg till Ullared just NU, helt sjukt vad detta ska bli kul. Har väntat så på detta. VI ska shoppa nu när vi kommer fram sedan sova i en radstuga i natt.

5 olika flätor som är lätta att göra! av hiilen – YouTube

Mar 11, 2014 · 5 olika flätor som är lätta att göra!! Blogg: http://blogg.veckorevyn.com/hiilen Instagram: @hiilen_makeup Contact: [email protected] Camera: Canon eos 700

Flätor | Ljungenskolan

Sep 17, 2014 · När fröken vill träna på flätor får vi ställa upp som hårmodeller