Vilken bank har ni och varför?

Vilken bank rekommenderar ni? Varför? : sweden

Fråga/Diskussion Vilken bank rekommenderar ni? Varför? (self.sweden) Jag har min bil och hemförsäkring där så det blev 10% billigare. Samt att om man blir förmånskund så får man en gratis självriskreducering per år. Håller själv på att leta ny bank då jag inte förstår varför man ska BETALA för att få underlätta

Vilken bank har ni och varför? – Sidan 2

Feb 19, 2010 · Bakrund: Både jag och frun har lönekonton i Skandiabanken och är nöjda med de då vi för det mesta använder internetbanken. Men, i förbindelse med lån för lägenhet och lite annat smått och gott så har det visat sig att det kanske är bra att ha en riktig bank, som man kan möta face to face och prata igenom sin ekonomi lite med. Jag har …

Bolån, vilken bank är bäst och varför? – familjeliv.se

 ·

Feb 18, 2010 · Vilken bank har ni tagit bolån hos och varför just där? (Jag är kund hos nordea.) Fast har ni kollat hur mycket billigare med försäkringar det verkligen blir? När vi gjorde en jämförelse för några år sedan, så var de inte billigast.. Anna J01.

Vilken ränta har ni fått på bolånet? Feb 24, 2017
Vilken bank är bäst? Jun 21, 2011
Ska snart jag och sambon skaffa gemensam ekonomi, vilken Jan 26, 2008

See more results

De 10 bästa bankerna i Sverige för privatpersoner och

Vad gör en bank populär och vilken bank anses ha nöjdast kunder? Enligt detta årets undersökning av SKI så har man svaret. Länsförsäkringar Bank har idag 128 kontor i Sverige och erbjuder allt ifrån ett bra lönekonto till kort och långsiktiga sparande till lån. Varför har ni inte rankat Forex-bank? Svara. Axel Hansson

Ska jag byta bank från Nordea? | Småspararguiden

FRÅGA: Hej! Skulle ni kunna ge ett generellt svar på vilken bank som är att föredra som det ser ut idag? Jag har Nordea och har alltid haft Nordea. Jag är inte

Vilken bank har lägst ränta på lån? – spa.merinfo.se

Vilken dag och vid vilken tid är det bingolotto? Varför är en del människor homosexuella? Varför bytte jag kön? Varför tar det längre tid att få kycklingen klar i ugnen när man delat den? vad heter ni; Vad betyder tiles; Vilken bank har …

Därför behöver vi svar – kunskap för oss trygghet till dig

Varför finns lagen om penningtvätt? Saknar du idag den tjänsten kan du istället ringa 0771-60 65 08 som har öppet alla dagar kl. 7-23. Varje bank gör sin egen riskbedömning och beslutar vilken information man behöver samla in från sina kunder för att kunna följa lagen om penningtvätt. Dock samarbetar bankerna om detta via

Jag har gjort ett uttag, när kan jag förvänta mig mina

Varför har jag inte fått mitt uttag ännu? Detta kan variera beroende på vilken bank man har. Skrill: Direkt utbetalning (I undantagsfall kan det ta upp till 2 dagar) av betalningsfunktionerna ovan möjligen inte finns tillgängliga för dig beroende på vilket land du befinner dig i och kom ihåg att alltid begära din vinst till

Så byter du bank – radron.se

Om du bara har ett lönekonto spelar det inte så stor roll vilken bank du har. Men om du vill spara pengar på ett sparkonto på lite längre sikt lönar det sig att jämföra räntorna i olika banker. TIPS: Konsumenternas Bank- och finansbyrå har en bra översikt över räntor och villkor, Är ni flera kontohavare krävs fullmakt